woensdag 13 november 2013

Ik ben een blogger

Jeetje, daar heb je weer zo'n puber met een blog, de zoveelste zal je wel denken en ja, gelijk heb je! Dit is de start van mijn leven met een blog. Vanaf nu geef ik jullie een kijkje in mijn leven als een zestien jarig meisje met een passie voor schrijven en een positieve kijk op de wereld.
Hoe ik er bij kom om te gaan bloggen? Geen idee, maar wie niet waagt wie noet wint toch? Wat er te winnen viel? Mensen verblijden met het feit dat ik nu schrijf, in het openbaar en of het een geschenk voor jullie of een straf is, daar komen jullie vast gauw achter!
Vandaag is in ieder geval een dag van iets nieuws in mijn leven, een nieuwe start van iets, een nieuwe ervaring en het feit dat ik nu een "blogger" ben is natuurlijk très chique en interessant.
Dus welkom op mijn blog, en in mijn leven.


Wie ben ik?
Een meisje van zestien met een passie voor schrijven zoals ik al zei. Ik ben bezig met gezonder te leven wat niet altijd even gemakkelijk is aangezien ik graag eet en lui ben en vooral niet naar sportschool wil maar hey, wie niet? Ik zit in mijn vierde jaar van havo en ben door omstandigheden blijven zitten dus ii doe het jaar over. Mijn haar is midden blond en ik zie eruit als de gemiddelde meid in Nederland. Verder hou ik ontzettend van reizen. Vele landen heb ik nog niet bezocht maar dat hoop ik wel nog te doen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten